Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η αγορά των PC τα πήγε εξαιρετικά το 2021 σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη σε σχέση με προηγούμενα έτη

*
Ούτε η παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών δεν εμπόδισε την αγορά των PC από το να σημειώσει ανάπτυξη το 2021. Οι εταιρείες ανάλυσης της αγοράς Gartner και IDC αναφέρουν πως η παγκόσμια αγορά PC αναπτύχθηκε κατά το 2021 καθώς η ζήτηση για τα παραδοσιακά PCs διατηρήθηκε αμείωτη. Σχεδόν 340 εκατομμύρια PCs έφτασαν στα καταστήματα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους – 10% περισσότερα σε σχέση με το 2020. Ο Jitesh Ubrani της IDC σχολίασε πως το 2021 ήταν μια καθοριστική χρονιά για την αγορά των PCs που πλέον δείχνει να ανθίζει.



Το συγκεκριμένο νούμερο έχει να “πιαστεί” από το 2013. Από εκείνη τη χρονιά μέχρι και το 2017 υπήρξε μια συνεχής πτώση της αγοράς. Ο Mikako Kitagawa της Gartner εξηγεί πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ετήσιες αποστολές PC σε καταστήματα και σε καταναλωτές θα συνεχίσει στα ίδια υψηλά επίπεδα για τουλάχιστον τα επόμενα δύο χρόνια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*